زمان نوشیدن قهوه ارتباط بسیار نزدیکی با سطح کورتیزول خون دارد.ممکن است با شنیدین نام کورتیزول فقط به یاد استرس بیفتید ولی باید بگوییم این طور نیست بلکه این هورمون با میزان سطح هوشیاری بدن نیز ارتباط مستقیمی دارد.برای اینکه بیشترین استفاده را از نوشیدن فنجان قهوه خود ببرید بهترین زمان نوشیدن آن بین 9:30 تا 11:30 صبح است. اما بهترین زمان برای نوشیدن قهوه 11:30 صبح است.زیرا در این زمان میزان کورتیزول خون در کمترین حد خود قرار دارد.اگر در غیر از این زمان قهوه بنوشید به دلیل بالاتر بودن میزان کورتیزول خون ممکن است به کافئین موجود در قهوه عکس العمل نشان دهید و میزان انرژی اضافه ای را که دریافت می کنید را هدر بدهید. بین ساعات 12 الی 13 و هم چنین در ساعات 17:30 تا 18:30نیز سطح کورتیزول در بالاترین میزان خود قرار دارد.بنابراین بهتر است در این زمان ها نه تنها از نوشیدن قهوه بلکه از نوشیدن تمام نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنید. به نظر متخصصین صاحب نظر کسانی که قبل از ساعت 9:30 صبح بیدار می شوند و مصرف قهوه دارند بهتر است یک لیوان قهوه غلیظ بنوشند تا نتایج آن را در بدن خود متوجه شوند.
بهتراست هرگز قهوه را در زمان گرسنگی و با معده خالی مصرف نکنید به این دلیل که قهوه حالت اسیدیته دارد و این حالت باعث تحریک اسید و ترشحات معده خواهد شد و از سوی دیگر مصرف قهوه بصورت ناشتا در دراز مدت ممکن است باعث تورم، سوزش و حتی زخم معده شود.
بر خلاف تصور عموم نوشیدن قهوه بعد از خوردن وعده های غذایی بهترین زمان است. زیرا نوشیدن قهوه در این زمان برای گوارش هم مفید است.
کافئین موجود در قهوه از عملکرد یک ماده شیمیایی در بدن بنام آدنوزین جلوگیری می کند. این ماده شیمیایی با چسبیدن به گیرنده های مخصوص خودش باعث ایجاد حالت خواب آلودگی و بی حالی در فرد می شود.کافئین موجود در قهوه با ایجاد اختلال در کار این ماده شیمیایی باعث از این رفتن حالت خواب آلودگی در فرد خواهد شد.بنابراین اگر نمیخواهید در خوابتان اختلالی به وجود آید بهتراست نزدیک به زمان خوابتان قهوه مصرف نکنید و بهتر است این را بدانید که از زمان نوشیدن قهوه تا زمانی که تاثیر کافئین آن از بین برود چیزی در حدود سه تا پنج زمان میبرد.این مدت زمان کاهش کافئین در خون ممکن است حتی چیزی در حدود هشت تا چهارده ساعت نیز به طول بینجامد. در نتیجه نوشیدن قهوه در زمان نزدیک به ساعات
خواب ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب شما گردد.برخی از مطالعات نشان دهنده این است که وجود میزانی کافئین در خون موجب خواب آسوده می شود.
هورمونی در بدن وجود دارد با نام adenosine که فعالیت بدن را کاهش داده و باعث ایجاد حس آرامش در فرد می شود . وجود کافئین در خون باعث کمتر شدن و اختلال در کار این هورمون می شود اما بعد از کم شدن میزان کافئین در خون، بدن به دنبال جبران این هورمون شده و در نتیجه مقدار زیادی از این هومون را تولید می کند. برای همین است که مدتی بعد از نوشیدن قهوه ، بدن بیشتر احساس آرامش و ریلکسی خواهد کرد و هم چنین چند ساعت بعد از نوشیدن قهوه بدن احساس آرامش و خواب آلودگی خواهد داشت.
شاید جالب باشد که بدانید هرچه میزان مصرف قهوه و در نتیجه کافئین در خون بیشتر باشد، بدن برای مقابله با کافئین موجود در خون بیشتر این نوع هورمون را تولید می کند و در نتیجه باعث ایجاد حس آرامش و خواب آلودگی در فرد خواهد شد.
برای خرید قهوه با کیفیت میتوانید از طریق فروشگاه آنلاین قهوه خوش کالا اقدام نمایید.
کنترل عصارهی قهوه، بهترین و هم یکی از سختترین موارد در دمآوری قطرهای است. عناصر بسیاری باید در نظر گرفته شود، آنها را به درستی ترکیب کرده و میتوانید یک قهوهی خوشمزه داشته باشید.
موج سوم قهوه. در کافیشاپها و فضای مجازی بارها با این اصطلاح روبهرو میشویم؛ اما واقعا معنای آن چیست؟ تفاوت آن با قهوهی اسپشیالتی و موج اول، دوم و چهارم در چیست؟
قهوه دوستان با هر سطح از تخصص، تا حدودی با اسامی «عربیکا» و «روبوستا» آشنا هستند که برای اشاره به دو گونه دانهی قهوه که برای مقاصد تجاری کشت میشوند مورد استفاده قرار میگیرند.